Tjänster

Innehållsförteckning

Våra begravningstjänster i Solna

Vi är en begravningsbyrå som erbjuder en lång rad med tjänster för begravningar i Solna. Vi presenterar våra tjänster mer i detalj nedan.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Solna.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Planering och genomförande av begravning i Solna

Den viktigaste tjänsten vi erbjuder är planering och genomförande av begravningar. Vi arbetar ofta enligt Svenska Kyrkans ordning men även enligt andra religioners ordningar.

Juridik och administration

I samband med ett dödsfall är det inte bara sorgen och saknaden som ska hanteras. Utöver begravningen ska den avlidne personens egendom skiftas och innan det kan ske så ska en bouppteckning göras. Vi har tjänster för alla dessa saker.

Annonsering och gåvor

I samband med att någon går bort är det vanligt att man sätter in en dödsannons i tidningen. Vi kan hjälpa er med en dödsannons. Vi kan också hjälpa er att hantera hälsningar som kommer från sörjande som inte närvarar vid begravningen samt de gåvor till välgörenhet som de kanske ger.

Minnesstund efter begravningen

Efter en begravning är det vanligt att begravningsföljet träffas för ett samkväm. Ofta äger samkvämet rum i ett församlingshem eller motsvarande. Vi kan organisera ett samkväm i samband med begravningen, vi har de kontakter med cateringbolag med mera som behövs.

Kyrkor i Solna Stad

I Solna Stad finns det flera kyrkor. Vår begravningsbyrå kan genomföra begravningar i till exempel följande kyrkor: Hagalunds kyrka, Råsunda kyrka, Solna kyrka, Bergshamra kyrka, Ulriksdals slottskapell samt Sjukhuskyrkan på Karolinska sjukhuset.

Kyrkogårdar i Solna Stad

Solna församling har två kyrkogårdar; Solna kyrkogård och Ulriksdals begravningsplats. Vi kan arrangera jordfästningar på de kyrkogårdarna.

Author photo
Lena
Skribent
Lena är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är hon ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.